SOUNDPROPHET търсят нов басист

SoundprophetТази сутрин Soundprophet обявиха в официалния си Facebook профил новината, че басистът Димитър Граматиков е решил да се оттегли от бандата. Ето и съобщението на останалите от групата:

„Измина доста врeме от последния пост на SOUNDPROPHET. От месеци не спираме да работим по нов материал, но през последните дни ни е много тежко и мъчно. Пулсиращото музикално сърце на SOUNDPROPHETДимитър Граматиков, реши да напусне семейството.

С този пост искаме да ти изкажем огромната си благодарност и любов, защото SOUNDPROPHET не можеше да функционира без теб!

Мите, не спирай да се занимаваш с музика, защото талантът който носиш е дар! Обичаме те и ти пожелаваме попътен вятър, в каквато и посока да поемеш!

Момчетата от SOUNDPROPHETДимитър Граматиков, Митко Пешев, Пенко Скумов, Николай Иванов

От групата започват и активно да търсят заместник на Димитър. Ако харесвате музиката им, можете да им пишете на на soundprophet@abv.bg, на лично съобщение във Facebook, или да ги потърсите на телефон 0898 958807.

Дебютът на Soundprophet “More Than Any Spoken Words” излезе на 2 ноември 2013 с концерт в клуб Mixtape 5.

Soundprophet във Facebook

Soundprophet в bandcamp

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото