JINJER с ново видео и нов албум през следващата година

JINJER обявиха издаването на петия си студиен албум, който ще носи заглавието Duél и ще излезе на пазара на 7-ми февруари 2025г. чрез Napalm Records.

По-рано тази година групата пусна видеа към песните “Someone’s Daughter” и “Rogue”, които също ще бъдат включени в новия им албум.

Вчера групата пусна видео към новата им песен „Kafka“, която има по-агресивно звучене, а вокалистката Tatiana Shmayluk демонстрира както чисти вокали, така и характернoто за групата ръмжене.

Относно новата песен Tatiana Shmayluk коментира:

Да бъдеш артист е прекрасно, но в повечето случаи е доста трудно, тъй като нашето изкуство се разглежда дума по дума, нота по нота и от нас се очаква да сме безупречни през цялото време, а когато не сме биваме критикувани. Истинският артист е узявим, а тълпата доста често е пълна с лешояди, които следят всяка твоя стъпка. Това е хлъзгав наклон, когато музиката означава всичко за теб и колко бързо похвалите се превръщат в критики. Всички сме Крале и Кралици за ден, но през повечето време се чувства като в роман на Kafka, вълнуващо и абсурдно едновременно.

Видео към песента „Kafka„:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото