ARCH ENEMY с нов сингъл

 

Шведските мелодик дет метъли ARCH ENEMY пуснаха нов сингъл „Liars & Thieves“ от предстоящият им нов албум „Blood Dynasty„.

Китаристът Michael Amott споделя следното: „ Нашият нов сингъл от „Blood Dynasty“ е тук. „Liars & Thieves“ е бърза, тежко удряща песен, с такава мелодия, която се загнездва в ума на хората – да не кажете, че не сте предупредени. Отскоро започнахме да я свирим и на живо, и е абсолютен звяр за хората в моша. Време е да проверим и студио версията й. Придружаващото видео е направено по време на нашето действащо европейско турне, от режисьорът Jens De Vos, подчертавайки страстта и метъл лудостта на тези невероятни концерти, където бандата и феновете стават едно“. 

Blood Dynasty“ трябва да излезе не 28-ми март 2025г. В него като гост китарист ще участва Joey Concepcion. ARCH ENEMY в момента са на турне с като ко-хедлайнъри заедно с IN FLAMES и откриваща банда SOILWORK.

Ето и списък с датите от европейското турне на ARCH ENEMY:

10/18 DE Stuttgart Schleyer-Halle
10/19 DE Frankfurt Jahrhunderthalle
10/20 DE Munich Zenith
10/22 AT Vienna Gasometer
10/23 HU Budapest Barba Negra
10/25 CZ Prague Sportovni Hala Fortuna
10/26 DE Dresden Messe
10/27 DE Berlin Columbiahalle
10/29 NO Oslo Spektrum
10/31 SE Malmö Malmö Arena
11/1 SE Gothenburg Scandinavium
11/2 SE Stockhom Hovet
11/3 SE Sundsvall Nordichallen
11/5 FI Helsinki Ice Hall

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото