Предстоящи събития в THE PIT

Предстоящите събития в The Pit за текущата седмица:

20.09, петъкSupport Your Young Bands – The Challenge – Day 3
Третият ден от конкурса Support Your Young Bands – The Challenge
Входът е свободен, събитието е All Ages, свиренето започва в 18:00.
Бандите, които ще чуете и видите са
(това не е редът на свирене, а участниците по азбучен ред!):
Erebus – Death
EVE&I – Солов артист – Indie/Melancholic
Grape Stew – Акустичен дует
Rebels – Heavy Metal
Sweet Poison – Alternative
МЗП-Място за пушене – Punk

20.09, петък от 23:00 – Karaoke From The Pit – рок и метъл караоке с вход свободен и начало 23:00

21.09, съботаChasing the Veracity & Sakar LIVE in The Pit – Концерт на българските метъл банди Chasing the Veracity & Sakar в The Pit!
Очаква ви една вечер, изпълнена с авторската музика на двете банди, които са ви подготвили много изненади!
Chasing the Veracity е новосформирана през 2023 година българска метъл група, която създава и изпълнява авторска музика с текстове на английски език.
„Основната идея и концепция на нашата групa е с музиката и текстовете си да търсим отговорите на важни житейски въпроси и проблеми, да разкриваме ценностите и добродетелите в живота. Избрахме да се казваме “Chasing the Veracity” (В търсене на истинността) защото това име кореспондира с нашите идеи за посланието на групата и смисъла на творческия ни път. Стилът ни е метъл/хард рок. Името на групата, както и текстовете ни са на английски език защото бихме желали да имаме възможността да достигнем и до международна публика.“

Сакар определят стилът си като микс от класически хеви метъл, траш, прогресивен метъл и етноелементи. През 2019 г. групата е един от годишните победители в предаването на Зирок, Трамплин, Рейнърс топ 30.
На 28.10.2023 излиза и дебютният албум „Самодива“ и започва турне в подкрепа на албума. След издаването му бандата е на турне заедно с групата Ghost Warfare, което се състои от 6 дати в 6 различни града.
Начало: 21:00, Вход: 15 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото