Концертът на BELPHEGOR и MALEVOLENT CREATION e този четвъртък

Концертът на BELPHEGOR и MALEVOLENT CREATION е този четвъртък, 12 септември, и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ при следната програма:

18:00 – ще отворят вратите за публика
18:45 – CONFESS
19:30 – MONUMENT OF MISANTHROPY
20:20 – MALEVOLENT CREATION
21:35 – BELPHEGOR
22:45 – Очакван край

Програмата на събитието е съобразена с разписанието на градския транспорт в София.

Хората в затруднено положение и тези с малки деца е необходимо да са пред клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите и да се обърнат към екипа на BGTSC, за да получат съдействие при настаняването.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Както знаете последният екстремен концерт у нас преди ковид-пандемията бе точно на BELPHEGOR! Четири и половина години по-късно ще е екстремният концерт, с който изпращаме лятото!

На 12 септември ни очаква поредното топ събитие! Бъдете там!

Предстои ни празник, бъдете с нас!

Билетите са в продажба онлайн тук и в магазинната мрежа на Eventim.bg в цялата страна. Цената им в момента е повече от атрактивна! Електронната  версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана на входа директно от телефон.


  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото