PSYCHONAUT 4 с нов албум

Psychonaut 4, вероятно най-известната DSBM група на днешната сцена, се завръща след 4 години с техния 5-ти пълноформатен албум “…Of Mourning”.

В “…Of Mourning” групата се е потопила дълбоко в своите музикални умения и е създала запис, който се извисява далеч над предишната им работа, включвайки повече рок, пост, шугейз и дори прогресивни пасажи, за да завършат своето депресив блек метъл звучене.

Албумът предоставя някои от най-красивите и спокойни моменти в DSBM жанра, оплетени с някои хипнотизиращи чисти вокали. Гласът на Graf е както винаги болезнен, изпълнен със самота и тъга, и не оставя ненаранен слушателя.

Psychonaut 4 е създал абсолютен шедьовър на албум, който ще шокира цялата DSBM сцена и няма да остави никой безразличен. Запис, изпълнен с тъга, отчаяние, самота и същевременно изпълнен с надежда, представен в 6 песни с фантастична продукция от началото до края.

“…Of Mourning” със сигурност ще бъде един от албумите номер 1 за 2024 г. и задължителен за всеки фен на меланхоличната музика. DSBM в най-добрия си вид!

Албумът ще излезе на 25 октомври чрез Immortal Frost Productions на CD, винил и в дигитален формат. Тази вечер (28 август) в 8PM CET в канала на Immortal Frost Productions ще можете да чуете премиерно и първия сингъл от албума “Vai Me”.

Обложка и трак лист:

01. Ghele
02. Mzeo Amodi
03. Fiqrebi Mtsukhrisa
04. Vai Me
05. Sizmrebshi
06. Dzilis Tsameba

Предварителна поръчка на албума е налична тук:
http://lnk.to/ofmourning

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото