stayXkvltureless[11174]Сняг (може би). Студ. (вероятно). Грачещи гарвани. Носталгия по отминалото десетилетие. Равносметка. Надежда?

Нов шанс.

Поредната стъпка напред.

A shot at a new beginning.

С кураж и упорство две групи се изправят срещу бъдното в зората на новата година. В началото на новия цикъл е нужно усилие, за да се разбушува отново кръвта във вените и да даде животворни сили за още една битка с живота. Те са готови да направят тази крачка и да повлекат решително колкото се може повече хора след себе си. Гостоприемникът на тяхната амбиция, клуб „3 уши„, ще подпомогне начинанието им, като предложи подарък за разпалване на огъня в душите и гърлата на всички, решили да се престрашат да излязат в януарската вечер.

Kvltvreless ще изкарат наяве звуковия си анахронизъм, поставящ настоящето в перспективата на някогашното такова, каквото никога не е било. Метъл, който извиква дивия български напев в гърлото, текстове, които отпращат мисълта отвъд времето, в света на идеите, с поглед към реалността тук и сега от гледната точка на наблюдател, който никога не е съществувал, но докато мислите му се изливат от всяка песен, е по-жив от хората в плът и кръв.

STAY. Stop thinking about yourself. Как ли бихме живели, ако нямахме страх? Ако можехме да виждаме света отвъд картината в главата си? Изисква се кураж, за да се разберат отговорите на тези въпроси. Една от малкото съществуващи ню метъл групи в България, STAY хвърлят ръкавица на доказаната слушаема форма. С много авторски материал, с идеи, които малцина биха последвали, те са тук. И ви чакат.

Място – Клуб „3 уши“

Дата – 04.01.2020

Час – 20:00

Kvltvreless & Stay – „A shot at a new beginning“

Вход: 8 лв.

Безплатна напитка от заведението – free „welcome drink“