Affection 2015Младата банда Affection зарадва почитателите на алтернативната музика в България с клип към едно от парчетата в бъдещия си албум.
Песента се казва „Déjà vu”, a видеото към нея е дело на Павел Симеонов. Идеята за сюжета е тясно свързана с посланието, което обаче не е еднозначно.
”Съвременното изкуство няма за цел да ни накара да видим дадено нещо такова, каквото е. Защото кой всъщност може да определи  кое какво е и защо е? Било ли е или ще бъде? Живеем в свят на лични интерпретации и точно това е, което искаме да кажем с „Déjà vu” – не вярвайте само на сетивата си – питайте ума, сърцето…търсете своята истина преди, сега и после… но задължително своята собствена.” – така самите музиканти акцентират на символиката и опорните точки в своя проект.
Кадрите към видеото са заснети на летище „Казанлък” и в покрайнините на родния за бандата град на розите, където самите Affection не спират да се „отбиват” въпреки натоварения график. Според тях от ключово значение са и  участията на живо, които предават най-ясно посланията им на публиката.