“Vulgar Display Of Power” на 20 години

Албумът “Vulgar Display Of Power” на Pantera – 20 години по-късно

На 15-ти май, по повод юбилея, Pantera ще издадат “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” – двойно CD/DVD с неиздаваното досега студийно парче “Piss”, както и неиздаван видео материал от участието им на живо на концерта Monsters Of Rock през 1992-ра в Италия
Pantera

Pantera

На 25-ти февруари се навършиха 20 години от излизането на култовия албум Vulgar Display Of Power на Pantera, който е признат от много за един от най-влиятелните и неповлияни от времето шедьоври в метъла. Албумът е записан от певеца Philip Anselmo, китариста DimebagDarrell Abbott, басиста Rex Brown и барабаниста Vinnie Paul и е двойно платинено сертифициран от RIAA. Той включва няколко от най-известните песни на Pantera, като Walk, Mouth For War, This Love и Fucking Hostile.

По повод годишнината, лейбълът Rhino ще издаде тази безмилостна музикална агресия на двоен диск – Deluxe Edition. Версията включва оригиналния албум (ремастериран) и наскоро откритото и неиздавано досега парче – Piss, което е било част от звукозаписната сесия за албума. DVD-то включва неиздавано лайв шоу, заснето в Италия през септември 1992-ра година, както и 3 официални видео клипа към сингли от оригиналния запис.

Колекцията от песни включва дебюта на парчето “Piss” – уловило характерния звук на групата от оригиналната звукозаписна сесия на Pantera. Парчето се загубва, докато Vinnie Paul не го открива, ровейки се из мазето на групата.

Освен неиздаваната досега песен, Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” включва и неиздаван видео материал с изпълнение на 6 песни от шоуто Monsters Of Rock в Reggio Emilia в Италия на 12-ти септември 1992-ра. Сетът е почти изцяло взет от Vulgar Display Of Power (This Love, Rise, Mouth For war), но включва и едноименното парче от предишния албум – Cowboys From Hell, както и смесването на Hollow от Vulgar Display Of Power с Domination от Cowboys From Hell, което е пословично за лайв участията на Pantera. Видео материалите от концертите на живо на групата от този период са изключително рядко срещани, което прави това DVD един от малкото начини да видите Pantera в най-добрата им светлина.

Албумът “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

За повече информация: www.pantera.com ; www.rhino.com

 

VULGAR DISPLAY OF POWER (DELUXE EDITION)
CD DVD
01 Mouth For War
02 A New Level
03 Walk
04 Fucking Hostile
05 This Love
06 Rise
07 No Good (Attack The Radical)
08 Live In A Hole
09 Regular People (Conceit)
10 By Demons Be Driven
11 Hollow
12 Piss – PREVIOUSLY UNRELEASED
01 Mouth For War – Live In Italy
02 Domination / Hollow – Live In Italy
03 Rise – Live In Italy
04 This Love – Live In Italy
05 Cowboys From Hell – Live In Italy
06 Mouth For War – Video
07 This Love – Video
08 Walk – Video

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото