Подарък за всички фенове на Ера, Ер малък, на това, което правим и особено на тези, които бяха на снощния концерт!

l malkovski - stefan i yanaВчера се състоя едно невероятно събитие – Любо Малковски излезе на сцена след дългогодишно мълчание, поканен като специален гост за 11-годишнината на METAL HANGAR 18. Няма да описваме какво силно участие записаха ЮВИГИ и за подкрепата, която оказаха на Любо на сцената. Няма да разказваме за седемте къса от миналото, които г-н Малковски бе така добър да сподели с нас. Ще кажем просто, че беше един магичен момент, среща на минало и бъдеще, проблясък, запечатващ нещо много ценно.
Очевидно не само ние почувствахме тази силна връзка. Днес, 24.11 Любомир Малковски ни изпрати своя творба с изричната молба да я публикуваме и кратките думи към всички вас – тези, които бяха там и тези, които по една или друга причина не успяха, но знаят, обичат и съпреживяват музиката и текстовете на ЕРА и ЕР МАЛЪК.

„Беше много радостно за мен и ми се иска да направя още нещо за всички, които обичат моята музика и най-вече за тези, които бяха там. Засега е само текст, дай Боже, един ден може да има и музика към него, но и така си е в завършен вид.Това е подарък за всички фенове на Ера, Ер Малък, на това, което правим и особено на тези, които бяха на снощния концерт!“

Дами и господа, представяме ви ексклузивно Вълшебна приказка в стихове „Стефан и Яна“, автор Любомир Малковски. Удължете снощния момент и му се насладете напълно.

 

Благодаря ти, Любо, за всичко! За нас беше огромна чест да ни уважиш!

 

За тези, които искат да се потопят в атмосферата на снощното празненство – изгледайте седемте песни:

 

 1. #1 написан от iDTemplar (преди 4 години)

  Г-н Малковски е по-голям от времето, а ние имаме късмета да живеем в едно съвремие с него.

  Благодаря и дълбок поклон.

 2. #2 написан от Анонимен (преди 4 години)

  Вече чувам рок-операта „Стефан и Яна“ – ще бъде нещо вълшебно!

 3. #3 написан от Светльо (преди 4 години)

  Благодарим ти Любо!

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото