Новият AMON AMARTH излиза на 25 март

AMON AMARTH - Jomsviking (2016)На 25-ти март, 2016г. шведските метъл богове от бандата Amon Amarth ще издадат десетия си студиен албум, озаглавен „Jomsviking“. У нас албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music (International) и вече е наличен за предварителни поръчки в най-големия онлайн магазин – www.musicmall.bg

„Jomsviking“, първият концептуален албум в цялата дискография на групата, разказва трагичната приказка за любов и отмъщение, а музиката е издържана в традициите на мелодичния шведски хеви-метъл. Оригиналният епичен сюжет на албума е вдъхновен от митичния свят на йомсвикингите, легендарният военен орден от наемници на викингите.
Продуцент на албума е Andy Sneap, работил с групи като Megadeth, Testament, Accept и други. В записите на албума се включва като специлен гост барабанистът Tobias Gustafsson от „Vomitory“.

Jomsviking съдържание:
1. First Kill
2. Wanderer
3. On A Sea Of Blood
4. One Against All
5. Raise Your Horns
6. The Way Of Vikings
7. At Dawn‘s First Light
8. One Thousand Burning Arrows
9. Vengeance Is My Name
10. A Dream That Cannot Be (Featuring Doro Pesch)
11. Back On Northern Shores

Албумът излиза на CD (Limited Digibook) и двоен винил формати, и се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера.

Малко преди премиерата на албума, Amon Amarth ще реализират мини-европейско турне в следните градове:

22 март, Лондон, Великобритания – Underworld

23 март, Тилбург, Холандия – Hall Of Fame
24 март, Париж, Франция – Divan Du Monde
25 март, Берлин, Германия – Postbahnhof

Amon Amarth са:
Johan Hegg – вокали
Ted Lundström – бас
Johan Söderberg – китара
Olavi Mikkonen – китара

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото