59AED9B0-lacuna-coil-announces-exclusive-anniversary-show-in-london-concert-to-be-filmed-for-future-release-image

За да отпразнуват 20-годишнината от дебюта си, LACUNA COIL изпълниха изключително изпълнение на 19 януари в Лондон в O2 Forum Kentish Town. Събитие бе заснето и записано под името „The 119 Show – Live In London“, което се очаква да излезе на 9 ноември 2018 г. чрез Century Media. Италианската група наскоро пусна първата песен и клип от шоуто, „Blood, Tears, Dust“ (от „Delirium“), което можете да разгледате по-долу.
Фенове могат не само да гледат много специално представление на живо, в което участва и британската циркова група Incandescence, но също така и голям набор от песни, включващ и песни на LACUNA COIL, които никога не са били изпълнявани на живо преди това.
Ще се състои и специален преглед на „The 119 Show – Live In London“. LACUNA COIL дават шанса на феновете да споделят отново магията, този път на големия екран. На 23 октомври кино „Everyman“ ще представи ексклузивно представяне в „Screen on the Green“, Ислингтон, Лондон с Cristina Scabbia и Andrea Ferro, които ще отговарят на въпроси на феновете си.
След като пусне записа, групата ще излезе на турне в Европа.