Излиза документален филм за ERIK DANIELSSON

erik danielsson

„BLOOD AND SPIRIT“ е името на трилогията създадена от Artax Film – продуцентска компания базирана в Стокхолм, Швеция. Режисьорът Claudio Marino опитва да улови душите на трима артисти, които са избрали свой собствен път към лично просветление и творческо богатство. Той се спира на татуистът Little Swastika, UFC боеца Magnus “Jycken” Cedenblad и Erik Danielsson от WATAIN.

„За бойците. За престъпниците. За изгонените. За тези, които живеят извън рамките на това, което представлява нашето общество. За изпълнените със страст. За тези, които не следват установените правила. „BLOOD AND SPIRIT“ е трилогията, която се стреми да улови душите на хората на изкуството и на тези, които тъпчат по свои пътеки.“

INK, BLOOD AND SPIRIT е първият филм от трилогията посветен на татуистът Little Swastika. Започвайки с декоративна драсканица издълбана върху кожата му Little Swastika буквално гравира своя ниша с противоречив стил на татуиране, докато опитва да върне първоначалния смисъла на Свастиката като символ на мир, позитивизъм и красота.

FIGHT, BLOOD AND SPIRIT е филмът за UFC боеца Magnus “Jycken” Cedenblad. Нима насилието не е било винаги примитивен инстинкт на човека? Има ли такова нещо като добро насилие? Magnus “Jycken” Cedenblad смесва различни бойни изкуства. Документалният филм го следва докато се готви да вземе участие в Ultimate Fighting Championship и обяснява емоциите преминаващи през него докато използва тялото си като оръжие. Филм за насилието. Без никакво насилие.

Филмът за Erik Danielsson носи заглавието MUSIC, BLOOD AND SPIRIT. Въпреки, че е мейнстрийм в момента black metal сцената е била малко, но изпълнено с насилие ъндърграунд движение в средата на 90-те. С началото на Venom и Bathory, втората вълна на black metal-а е приветствана от Норвегия и е била резултат от много противоречия. Erik „E“ Danielsson е творческият ум зад WATAIN, шведска black metal банда, която жъне успехи не само сред феновете си, но и в очите на обществото.

Първите два филма вече са готови, филмът за Erik Danielsson се очаква да излезе през тази есен, а кратък тийзър от него можете да видите по долу или да следите развитието на проекта на фейсбук страницата на Artax Film.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото