GREEN DAY представиха клип към заглавното парче от новия си албум

Green Day - photo-credit-frank-maddocks-extralarge_1470187056816Green Day – носителите на Grammy и почетени в Rock And Roll Hall Of Fame рок музиканти представиха заглавното парче от дванадесетия си студиен албум “Revolution Radio”, който ще излезе на 7 октомври през Reprise Records. Лирик-видео към песента може да видите на официалната им Facebook страница. Албумът е достъпен за предварително поръчване. Всеки, заявил предварително своето дигитално копие, ще получи първия сингъл “Bang Bang” и сингъла “Revolution Radio”.

За седми път в кариерата си Green Day са на корицата на списание Rolling Stone. Който иска да прочете историята за завръщането на групата след четири години отсъствие, може да го направи тук.

Продуциран от Green Day и записан в Oakland, “Revolution Radio” съдържа 12 яростни парчета, обединени от ярките текстове на групата и типичния им стил. Песните се фокусират върху трудностите и несигурностите, идващи от това да съществуваш в модерното общество. Музикално албумът е груб, дълбок и смел, продължаващ неоспоримата власт на Green Day в съвременната рок музика.

Green Day ще започнат обиколката си на Щатите и Канада, състояща се от интимни концерти, и в подкрепа на “Revolution Radio”. Северноамериканските дати започват от 20 септември с шоу в St. Louis, MO и ще завършат на 20 октомври в Berkley, CA.

Албумът “Revolution Radio” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В официалния сайт на групата албумът може да бъде предварително поръчан на този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото