FORGOT THE TEN с концерт в столичния клуб „Адамс“

forgot the tenМомчетата от шуменската рок банда FORGOT THE TEN (която представихме преди време) ‘чукнаха’ две лета! И по повод рождения си ден решиха да се развихрят из българските сцени.

На 23-ти април рокаджиите се изявиха в шуменския клуб „Ретро“, където поднесоха приятна изненада на всички свои почитатели, като изсвириха всички авторски песни, които ще бъдат включени в новия им албум.  На сутринта след купона групата замина за Бургас, за да участва в поредното издание на конкурса ‘Battle of the Bands’ – Бургас, част V.

На 30-ти април, събота, FORGOT THE TEN ще забият тежки хилтита (както наричат с любов Димитър Димитров и Емил Василев своите китари) в столичния бар клуб „Адамс“, точно в навечерието на Великден. Групата ще бъде посрещната и представена от софийската рок банда ATLANTIC.

Освен с авторските си песни FORGOT THE TEN са се погрижили да „нажежат до червено“ атмосферата в клуба и с изпълнения на неостаряващи и обичани рок хитове. Едва ли в някого остава и капка съмнение, че рокът не само ще възкръсва песен след песен, но и ще се чувства по-жив от всякога!

Начало: 22:00 часа
Вход: 6.00 лева

Събитието във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото