DØDHEIMSGARD завършиха новия си албум

dodheimsgard band

Култовите норвежци Dødheimsgard завършиха работата над петия си пълноформатен албум, който се нарича „A Umbra Omega“ и е плануван да излезе на 17 март чрез лейбъла Peaceville. Албумът ще е първата творба на групата след завръщането в състава й на вокалистът Aldrahn (THORNS, THE DEATHRIP), но основното в него ще е, както и преди, нестандартната композиторска работа на китаристът и вокал Vicotnik ( VED BUENS ENDE, CODE, NAER MATARON).

„A Umbra Omega“, чиято обложка можете да видите по-долу, е първият албум на Dødheimsgard след излизането на „Supervillain Outcast“ (2007) и не остава никакво съмнение за това, че ще е най-сложната творба на групата към днешна дата. Променливите, по техничарски разтегнати епоси дават възможност да погледнем на съществуването от дълбочината на съзнанието на Vicotnik, и извикват асоциации с класически издания на групата като „666 International“ (1999) и „Satanic Art“ (1998).

 

dotheimsgard cover

  1. #1 написан от злобчо (преди 9 години)

    Най-после!Вече си мислех,че ще го чакам цял живот…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото