DAVE LOMBARDO пред Metal Hangar 18

dave lombardo_webСветовноизвестният барабанист Dave Lombardo пристига в столицата, за да представи уникално по рода си събитие. На 24.11. в Sofia Live Club ще се състои неговият т.нар. Drum Workshop, билетите за който са на цена 45лв в деня на събитието (40лв в предварителна продажба). Музикантът вече кацна в София, ето част от това, което разкри пред Metal Hangar 18:

MH18: Здравей, Dave! Какво си ни приготвил за утре, какво да очакваме?
DL: Това, което ще направя, е да свиря върху някои парчета, които нямат барабани. След това е ред на барабанното соло и на времето за въпроси и отговори. Говоря с феновете, които ме питат за всичко, което биха искали да узнаят за моето свирене. Старая се да не отговарям на прекалено много различни въпроси.
Ще бъде забавна вечер, ще си говорим много за музика, за барабани, за различни банди и стилове музика.

Началото на специалното събитие е в 20ч. Всеки, който има въпроси за техниките, музикалното оборудване и т.н. на Lombardo, ще бъде свободен да зададе своите въпроси и да се учи наживо от един от най-добрите в жанра.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото