BLIND CHANNEL ще са специални гости на концерта на HOLLYWOOD UNDEAD

blind-channelФинландската банда BLIND CHANNEL ще подгрява американската петорка HOLLYWOOD UNDEAD на концерта им на 26 юни в зала Универсиада, София.

BLIND CHANNEL са една от най-успешните и модерни рок групи във Финландия. Популярното радио YleX описва бандата като „най-дивата и изпълнена със страст група във Финландия“.

BLIND CHANNEL са печелили редица музикални конкурси и покоряват публиката в цяла Европа с изключително енергичните си изпълнения на живо.  Дебютният албум “Revolutions” получава изключително позитивни отзиви както от критиката, така и от феновете.

Групата е правила редица успешни турнета в Европа с банди като Simple Plan, Amaranthe и Enter Shikari. В началото на 2018 година, BLIND CHANNEL издаде новия си албум „Blood Brothers”!

Билетите за концерта на HOLLYWOOD UNDEAD в София са на цена от 50 до 90 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketpro и Eventim, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото