Възродените дет метъли от Флорида MASSACRE ще пуснат през август седем-инчов сингъл озаглавен „Condemned To The Shadows„. Изданието ще съдържа две чисто нови парчета- „Succumb To Rapture“ и „Back From Beyond„, които са записани през февруари в CGM Studios, Флорида. Обложката на „Condemned To The Shadows“ е дело на  Richard Schouten  и можете да я видите на снимката долу.

MASSACRE свириха за първи път „Succumb To Rapture“ на 14 януари в The Brass Mug, Флорида, където са били хедлайнери. Тогава за пръв път групата излиза в обновения си състав:

* Mike Mazzonetto (M INC., PAIN PRINCIPLE) – Drums
* Ed Webb (DIABOLIC, GENERICHRIST, DESTINED TO RUIN) – Vocals
* Frederick „Rick Rozz“ DeLillo (MANTAS, DEATH) – Guitar
* Terry Butler (OBITUARY, SIX FEET UNDER, DEATH) – Bass

Rick Rozz започнал кариерата си на 16-годишна възраст,  когато  сформира MANTAS с Chuck Schuldiner. „Death By Metal“ е демо от 1984 г. е толкова влиятелно за ранната дет метъл сцена, колкото и ранните записи на POSSESSED. MANTAS променят името си на DEATH по-късно през 1984 г., последвано от създаването на MASSACRE. След записи и турнета като членове на DEATH,  Rozz и Butler реализират с MASSACRE  култувият „From Beyond“ през 1991 година,  който е преиздаден в луксозно издание от Earache Records и е оказал огромно влияние върху поколения екстремни метъл банди по целия свят.