ЗВЕЗДИ ще търси българския Bon Jovi

Първият кръг от серията караоке партита „Можеш ли като тях?” за най-добър изпълнител на хитове на Bon Jovi, ще бъде утре, на 29.01., вторник. Сцената, на която гласовити фенове на рок звездата ще си предават щафетата, е в бар Rock IT. Един от кандидатите за българския Bon Jovi ще трябва да изпее по най-добрия начин някой от хитовете на бандата, като разбира се стойностната имитация на блендата е бонус точка за успех.

Кой е най-добрият ще се разбере по реакциите на публиката и от специално жури. Рок звездата Звезди ще каже тежката си дума кой печели първия кръг от караоке вечерите, посветени на Bon Jovi. Победителят ще получи награда от официалния мърчъндайз на групата и ще се бори за голямата награда – да гледа концерта на групата на 14.01. от така наречената Диамантена зона. Караокето, посветено на Bon Jovi, ще се провежда един път месечно в Rock IT, в три кръга, а на 26.04. ще е финалното парти, на което между излъчваните всеки път победители ще се избере един, който ще гледа безплатно концерта.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото