Започна продажбата на билети за БЕГЛИКА ФЕСТ 2016

BEGLIKA_post1_1През 2016 г. Беглика Фест става на 8 години и ще се проведе под надслов „AWAKENING“. Вече са ясни първите артисти, които ще участват между 25-ти и 29-ти август на яз. Голям Беглик край Батак.

Скандинавски вайб със спиритуален привкус ще изпълни въздуха над беглишката гора. Музика, пълна със смисъл и душа – такова е звученето на шведската банда MARKANDEYA, в основата на която стои фронтменът на етно-фюжън чудото Kultiration.

Колко са измеренията на звука, ще чуем от MAN OF NO EGO. С амбиент и звученето на музиката си, в която вплита послания на мислители  като Алант Уотс и Ошо, MAN OF NO EGO ще ни поведе на едно пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.

На Беглика Фест 2016 ще търсим заедно ключове. Заровени, скрити или съвсем очевидни – много са вратите към човешката природа, и още повече са начините за откриването им. Един от тях ще ни представят от GENE KEYS България. Защото в гените ни е заложено много повече, отколкото предполагаме. В гените ни е ключът към щастието. И само въпрос на знание е да го завъртим в правилната посока, а тя е различна за всеки един от нас.

За 8 години, откакто съществува, Беглика Фест се превърна в много повече от фестивал с устойчиви принципи. „Беглика“ вече е една хармонична и саморазвиваща се общност от хора – свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си. Не случайно артистите отдавна припознават Беглика Фест не просто като сцена за изкуството си, а като пространство за създаване на изкуство – свободно и естествено, такова, каквото идва от сърцевината на вдъхновението им.

Вече са в продажба ограничен брой билети „Early Bird“ на цена от 40 лв.  Освен това за първи път в България се предлага билет на изплащане – „Easy Pass“! Може да се закупи чрез заплащане на касите на Easy Pay в цялата страна, с възможност за плащане на 20 лв. сега, а останалите 20 лв. – по-късно. Промоцията е валидна до 01.04.2016 г.    

Успоредно с това тече и Cowdfunding кампания на фестивала – до два дни тя ще е активна на сайта на фестивала. Следете страницата и се включете, за да създадем заедно Беглика Фест 2016!

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото