Ясни са бандите за Piraeus Battle of the bands на Midalidare, Rock In The Wine Valley

Midalidare_Final_Line_UpГрупи от България, Румъния, Израел, Сърбия и Шотландия забиват на 09 юни в Могилово.

След обиколка на 4 града и прослушване на 23 банди на живо, журито на Piraeus Battle of the bands в състав Aura, Звезди и Митко Кърнев избра българските групи, които ще свирят на Midalidare, Rock In The Wine Valley. Drive your life (Варна), Seconday (Ямбол), явили се на кастинга в Пловдив и Der hunds (София) ще са родните групи, които ще се борят за сърцата на публиката в долината на виното и възможността да закрият вечерта на 10-и юни, след Gotthard.
„Не ни беше никак лесно, видяхме страхотни банди и израстване на родната сцена след последния battle, който проведохме преди две години. Прави впечатление, че групите идват подготвени и то не само с добра музика, но и с цялостно предстaвяне, което включва сценично поведение и популяризация в социалните мрежи. Сега идва най-трудната задача, а именно вотът на публиката“, споделя Звезди.

Останалите групи, които ще се борят за голямата награда на Midalidare, Rock In The Wine Valley са Katara (Румъния), Rrichtervoid (Румъния), Desert (Израел), Steel Hornet (Сърбия) и The broken ravens (Шотландия).

„В Румъния имахме подобен кастинг, както в България, там работим с наши партньори, а другите три групи бяха сред кандидатсвалите от чужбина и одобрени от журито“, разказват от Bulgarian Live Music.

Първата вечер на фестивала ще завърши с трибют на Metallica от Hammerhead

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–           70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–           80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–           50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–           60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. #1 написан от Фенка (преди 5 години)

    Продавам 3 билета за трите дни „3 days ticket“ на фестивала Мидалидаре: Рок в долината на виното за обща цена 190 лв. Продават се само в комплект! 0888971201

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото