Wolf Fest – Вълчата пътека се отлага за догодина

Преди малко на официалната фейсбук страница организаторите на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 пуснаха следното съобщение:

Скъпи фенове!

Сложната обстановка, свързана с пандемията от COVID-19 и заповедта за провеждане на културни събития на открито при намален капацитет, правят невъзможно провеждането на фестивала през 2020 г.

WOLF FEST – Вълчата пътека ще се състои на 09 и 10 Юли 2021 г. 

В момента работим с всички от предварително обявените групи. В близките дни, когато уредим всички подробности ще можем да ви потвърдим и това!
Няма да има разочаровани фенове.

Закупените вече билети важат без презаверка за новата дата!

Следващата седмица ще обявим и начините за връщане на билети, за тези от вас, които няма да могат да посетят фестивала през 2021.

 

  1. #1 написан от Филипов (преди 2 години)

    И Чехия пада. Засега са обявили че Judas Priest се местят за другата година, за целия фест ще го кажат утре. Не очаквам и във Варна да има нещо. Единствената надежда за тази година са някои малки „селски“ като Кнежа, Севлиево, Миндя.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото