Хард рок ветераните WINGER пуснаха трети сингъл от новия си албум – „Tears Of Blood“. По-долу може да чуете парчето и да гледате видеоклипа към него. Кадрите са заснети в Нешвил от оператора John Orphan и монтирани от Dan Hubp, а режисьор е Jack Sawyers. Новата творба на групата се нарича „Seven“ и е на пазара от 5-и май благодарение на Frontiers Records. Може да я поръчате в различни формати тук. Материалът е записан в Нешвил под зоркото продуцентско око (и ухо) на лидера Kip Winger

WINGER е една от малкото банди, създадени в края на 80-те, в която все още се подвизават оригиналните членове Kip Winger (вокали, бас, клавишни, акустични китари), Reb Beach (китари, вокали), Rod Morgenstein (барабани) и Paul Taylor (клавишни, китари). Китаристът и вокалист John Roth се присъединява през 1992 г. 

В подкрепа на албума формацията ще направи дълго турне, което обхващо британска обиколка този месец заедно със STEEL PANTHER, последвана от американско турне с TOM KEIFER BAND през юни. Освен това WINGER ще направят няколко хедлайнерски концерта по фестивали през лятото. 

Съдържание:

„Proud Desperado“
„Heaven’s Falling“
„Tears Of Blood“
„Resurrect Me“
„Voodoo Fire“
„Broken Glass“
„It’s Okay“
„Stick The Knife In And Twist“
„One Light To Burn“
„Do Or Die“
„Time Bomb“
„It All Comes Back Around“