Roadrunner Records обявиха WeAreHarlot за най-новото попълнение в своя изключителен каталог. Очакваният с нетърпение дебютен сингъл “Denial” на рокендрол бандата вече може да се слуша в YouTube канала на WeAreHarlot (www.youtube.com/WeAreHarlot), а самото парче може да бъде свалено безплатно от тяхната страница www.WeAreHarlot.com.

WeAreHarlot – водени от вокалиста Danny Worsnop и китариста  Jeff George, заедно с басиста Brian Weaver и барабаниста Bruno Agra – ще направят своето първо участие на живо този уикенд, 18 май, на най-големия рок фестивал в щатите Rock On The Range 2014. Допълнителни дати ще бъдат съобщени скоро. Бандата тъкмо приключи със записите на своя дебютен албум в звукозаписното студио The Fortress в Лос Анджелис, като миксирането е поверено на Jay Ruston (Anthrax, Stone Sour). Все още неозаглавената творба се очаква да излезе по-късно тази година.

„Ние сме повече от развълнувани, че станахме част от семейството на Roadrunner Records”, споделят Danny, Jeff, Bruno и Brian.

„Изминахме дълъг път, докато стигнем до тук, но нищо не успя и няма да успее да отклони тази група, а  Roadrunner ни подкрепяше от самото начало. Когато дойде време да подписваме, всички лейбъли започнаха да звънят, но само на един върнахме обаждането.  Основите на Roadrunner Records са изградени от страхотни рокендрол банди, такива, които обичаме, и ние сме тук, за да продължим да разтърсваме тези основи. Знаехме, че рок музиката се нуждае бързо от подобрение и че истинския рокендрол трябва да се върне на предни позиции и в центъра! За това сме тук, да доведем тази музика до цяло ново поколение, което я заслужава. Екипът на WeAreHarlot е тук и не може да бъде спрян! И за финал, благодарим отново на Roadrunner Records и на цялото WeAreHarlot семейство, това съобщение е за всички нас. В колко часа е ш*****то шоу?”

WeAreHarlot вече започнаха да трупат одобрение за своя класически рокендрол, като Guitar World ги обяви за „едно от най-горещо очакваните имена в тежката музика… ” И още,  ARTISTDirect постави бандата в своя списък на “Top Ten Most Anticipated 2014 Hard Rock & Metal Albums”, отбелязвайки, „ако някой знае как да създаде истински необуздан ш***н рокендрол албум, то това е Danny Worsnop. Той внесе този пламък и гняв от Asking Alexandria и сега има възможността да се хвали с албум, който е направен, за да събува гащи и да хвърчат сутиени. В този момент светът има нужда точно от това.”  В допълнение Music Junkie Press включи  WeAreHarlot на върха в списъка си “14 Bands That Will Rule 2014”, а National Rock Review ги обяви за „една от най-очакваните рок банди на 2014.”

WeAreHarlot са: Danny Worsnop (вокали) * Jeff George (китара) * Brian Weaver (бас) * Bruno Agra (барабани).