WARNING се завръщат!

Warning Легендите на британския дуум метъл WARNING се завръщат! Групата стяга редиците си, за да представи на живо шедьовъра си Watching From A Distance“ на монументалния холандски фестивал Roadburn. Заедно с лидерът Patrick Walker, на сцената ще се качат басистът Marcus Hatfield, барабанистът Christian Leitch, както и китаристът Wayne Taylor, който в ранните дни на бандата е свирил на бас. Ето какво споделя Patrick Walker:

Warning roadburn

Доста често през последните години бях питан дали бих направил това и единственото, което знаех е, че времето и обстоятелствата трябва да са правилните. Разбирам, че този запис е оставил незаличим белег у много хора, повечето от които, от времето в което са открили албума, не са имали възможността да ни видят да изпълняваме тази музика на живо. Радвам се, че все още има интерес към „Watching From A Distance“ след всичките тези години и съм много развълнуван, че ще можем да го изсвирим пред публика на Roadburn 2017.

 WARNING ще представят албума на 22-ри април 2017 г.

Освен WARNING, потвърдените официално имена за следващото издание на фестивала са:

Coven
Baroness
GNOD
Zeal And Ardor
Pillorian
Petrubator
Schammasch
Les Discrets
Oranssi Pazuzu

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото