VULVECTOMY са вече в София

Италианската Slam/Brutal Death Metal група Vulvectomy, която е част от фестивала Grind Over Sofia 2023 е вече в София. Организаторите от Autumn Souls Of Sofia ви канят тази вечер, 26 май на пред парти с групата в столичният клуб При Черепите – OldSkulls Club.

Който иска да каже „Здравей“ или „Наздраве“ на групата (и не само) може да заповяда след 20.00 часа на посоченото място. За жадните бирата вече е изстудена, за гладните ще работи и кухнята на клуба.

Освен това от Autumn Souls Of Sofia имат добра новина. Поради големия интерес към фестивала и изчерпването на билетите, организаторите пускат извънредно още 50 билета на входа, на цена от 60 лв. за тези, които не са успели да се снабдят до момента.

Фестивалът Grind Over Sofia 2023 ще се проведе на 27 май (събота). По-долу можете да видите пълния график на събитието, а на официалната страница да се запознаете и с всичко, което организаторите са ви подготвили.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото