Второ издание на Мърч фест

мърч фест GEGA Live и Зала за събития „В парка“ ви канят на едно по-различно събитие. Събитието се нарича Мърч фест и ще се състои на 5-и април в Зала за събития „В парка“. Базар, бирена дегустация, клубно парти и концерт в едно. Ще можете да се видите, говорите и да си вземете нещо от вашите любими БГ групи или пък да се запознаете с нови. На първото издание групите бяха 20, сега ще бъдат повече. В началото на събитието по-заинтересованите ще могат да чуят презентации, свързани с мърчандайзинга на музикалната сцена – дизайн, производство и тенденции.
Разбира се, след сериозната част ще дойде по-веселата в лицето на… Митко Таралежков. Поетът с китара ще стартира музикалната програма с любимия акустичен сет. След него идват още много танци и скачане благодарение на ска-кор фънкарите TOY LETTERS. Супер банда на живо, а и както е добре известно – пънку нема умре!
За „градуса“ на настроението освен музикантите, ще се погрижат и няколко щанда за бутикови бири.
Вратите ще отворят точно в 18:00, а входът е свободен.

Заповядайте на второто издание на Мърч фест!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото