Втори шанс да спечелите покана за концерта на LORDI

2lordiПриключи първата игра за Monstour Halloween Party с LORDI. Но не сме приключили с раздаването на покани. От днес (11.10) до 17 октомври (понеделник) 12 часа, ние от Metal Hangar 18,  с любезното съдействие на Music Jam и Sofia Music Enterprises, Ви предоставяме възможността да спечелите една покана за чудовищното“ събитие в зала „Универсиада“.

Правилата ни са прости и непроменени:

За хората, ползващи Facebook:
Харесайте“ и „Споделете“ (публично) плаката за концерта и коментирайте с любимия си видеоклип на съответната банда. След това изпратете имената си и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com с тема/subject: LORDI2.

За читателите ни без Facebook профил:
Изпратете отговор на въпроса: „Коя ще бъде подгряващата група на концерта на LORDI?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: LORDI2. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Победителят ще изберем на 17.10 по обяд и ще го обявим на сайта.
Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото