VORNA обявиха нов сингъл

Финландските меланхолици VORNA обявиха „Maa Martona Makaa“ (в превод от фински: „земята лежи мъртва“) за име на новия си сингъл, който се очаква да излезе на 5 юли. Това ще бъде дигитално издание и може да бъде запазено предварително за слушане в платформите на Spotify, Apple music и Deezer чрез този линк. Обложката на новото парче е дело на Petri Lampela (официален сайт), работил по немалко музикални издания.

За по-малко от месец от издаването си, предходния сингъл на групата –„Syvyydet“, достигна над 20 хил. слушания в Spotify. Може да го чуете по-долу.

Двете песни са част от предстоящия албум „Sateet palata saavat“, който се очаква на 27 септември от Lifeforce Records. Изданието ще бъде трето дългосвирещо за финландския секстет, следвайки “Ajastaika” (2013) и “Ei valo minua seuraa” (2015), както и двата сингъла ”Aalloista” (2016) и ”Tie varjoista” (2017).

В настоящия си състав групата е с членове:

Henri Lammintausta – ритъм китари
Niilo Könönen – бас
Vesa Salovaara – вокали
Mikael Vanninen – барабани
Arttu Järvisalo – китари
Saku Myyryläinen – клавири

vorna Maa martona makaa

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото