Voodoo Healers

На 29 май (неделя) солунската атракция VOODOO HEALERS ще залее с енергизиращ пънк-рок звук сцената на Маймунарника!

Бандата, чието европейско турне е с 62 дати в 16 държави, вече премина през Бургас и Варна, но едва сега столичната публика ще чуе лудите им мрачни парчета. Музиката им e силно повлияна от The Stooges, MC5, The Ramones и The Clash, а историята на бандата започва между Гърция и Италия, където живее атрактивният им фронтмен Chris Healer.

Колекционер на пънк-рок плочи от началото на 80-те години и постоянно гастролиращ музикант, той сформира бандата със серия от репетиции, малки концерти, с много алкохол и добри вибрации. В началото свирят кавъри на любимите си групи, но след това започват да пишат авторски песни и издават дебютния си албум. От там нататък фен базата им в Гърция и на Балканите постоянно расте, а от скоро VOODOO HEALERS излизат и на все по-големи клубни и фестивални сцени в Европа.

Концерта им у нас ще подгреят Докторс Гого Бенд в 19.00 часа с обичайната доза унищожителен врачански хумор и трапезен пънк – може и да не се взимат насериозно, но винаги осигуряват сериозно забавление!

Начало: 19 часа

Вход: СВОБОДЕН

Маймунарника във Facebook