“VOICES OF ROCK” в Монтана се отлага за 2021

Johnny Gioeli, Ronnie Romero и Jeff Scott Soto ще се съберат на една сцена в Монтана… през 2021 година. Сложната ситуация с Covid-19 в световен мащаб налага осмото издание на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” в гр. Монтана да бъде отложен за следващата година.

“Здравето и безопасността на всеки един от нас са на първо място. За съжаление, положението с влизането на американски граждани в страната ни все още е неясно, което прави невъзможно пристигането на Gioeli и Soto. И дори да ни е малко мъчно, трябва да се примирим и да се надяваме, че скоро ще дойдат по-добри времена за всички ни.” – допълват организаторите.

На официалната страница на фестивала предстои да се публикуват специални видеа с обръщение към българските фенове от трите световни звезди, както и повече информация за новата дата през 2021.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото