Вижте промо видеото за концерта на OZRIC TENTACLES

 По-долу може да видите Mixtape Final Ozric Tentacles Poster RGBпромоционалния видеоклип за концерта на британската прогресив/сайкъделик формация – OZRIC TENTACLES. Напомняме, че групата ще направи спектакъл в София на 10 март заедно с израелските прогресив рок майтори – PROJECT RNL и българските им ембиент прогресив колеги – SURBAHAR.

 Музиката на OZRIC TENTACLES е силно повлияна от Steve Hillage и Gong, но въпреки всичко, те успяват и да създадат, съхранят и шлифоват свой музикален стил, чрез комплексните си аранжиментите и философия на съществуване. Групата е привлякла вниманието на феновете със своя стил на психеделичния рок, уникални live пърформанси, използващи мощта на синтезатори, китари, и семплери, както и аудиовизуални ефекти, интегрирани светлини и проекторни цветни и псайх ефекти.

 В музиката им можем да усетим с лекота елементите на funk и jazz fusion-а, прогресив рока, dub / reggae, както и амбиент, като всичко това е преплетено с електронни елементи, PSY-trance и техно.

 Бандата е призната като една от най–влиятелните за фестивалната сцена и култура в Обединеното Кралство и тяхното развитие е тясно свързано с участията им на Glastonbury Festival.

 Очаква ни наистина един от най – уникалните концерти, случвали се някога в България. Концерт, който ще събере на едно място прогресив фанатици, хипита, рокаджии, музиканти, psy-trance маниаци и електронни музикални ентусиасти. Възрастовата група ще е също разнородна.

 Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bghttp://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar. Early Bird билетите, които са 20лв са пред изчерпване.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото