VISIGOTH издават 7 инчов винил

На 24 май американската хеви метъл банда VISIGOTH ще издаде 7 инчов винил, озаглавен „Bells of Awakening“, който ще съдържа двете нови песни „Fireseeker“ и „Abysswalker“. По-долу може да чуете и изпълнението на „Fireseeker“. Музикантите коментират:

Ние се завръщаме от бездната с 7 инчов винил състоящ се от две нови песни, който очакваме с нетърпение да представим на сцената в Европа това лято! Разбира се, това е просто предвестник на по-големите неща, които ще дойдат, но се надяваме, че ордите ще бъдат задоволени – поне временно – от това скромно предложение. Ще оставим на слушателите да намерят обединяващата тема, която свързва текстовете и обложката, но бъдете сигурни, че музиката не се е променила много. Доволни или не, това все още е чист хеви метъл, какъвто винаги сме правили. Без повече празни приказки, пътят отново ни зове и ние с пламенен глад му отговаряме!

 

attach(3)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото