“VARNA ROCK ADVENTURE” – Бъди тук! Бъди Рок!

В разгара на лятото Варна ще бъде разтърсена от мощен БГ рок фестивал. “VARNA ROCK ADVENTURE” ще отбележи 30-я юбилей на най-стария мото клуб в България – „Братя във вятъра“. На 13, 14 и 15 август на сцената ще забият 16 български рок групи и изпълнители, сред които Ахат, Милена Славова, Васко Кръпката, Епизод и Фанданго. Ще звучат различни стилове, авторски парчета и кавъри, но всички обединени от любовта към рока. В последния ден на фестивала, когато е и празника на Варна концертът ще започне по-рано. Организаторите от мото клуб „Братя във вятъра“ са подготвили специална програма за варненци и гостите на града. В нея ще участват самодейци от НЧ „Просвета 1927“ в квартал Аспарухово, деца от ЦДГ „Горски свят“-Аспарухово и гайдари от Национално училище по изкуствата „Добри Христов“, Варна.
Освен богатата музикална програма мотоциклетистите обещават много изненади и забавления за всички гости на “VARNA ROCK ADVENTURE”. И тъй като е юбилей ще има торта. Тя ще е на сцената, естествено ще е голяма и ще крие в себе си изненада.

VARNA ROCK ADVENTURE” не е просто рок фестивал. “VARNA ROCK ADVENTURE” е събитие с кауза. В трите дни на концерта ще се набират средства за Клиниката по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. В отделението се лекуват деца от цяла Североизточна и Югоизточна България. Медикаментите се осигуряват от държавата, но консумативите, техническите средства и подходящите болнични условия са грижа на болничното заведение. Те са скъпи, но изключително важни за лечението и възстановяването на децата. Мотоциклетистите от „Братя във вятъра“ са партньори на екипа на детската клиника и назад във времето са участвали в десетки други благотворителни акции в подкрепа на тези, които имат нужда. Затова за тях е важно да отбележат юбилея си с кампания, която ще подкрепи малките пациенти, защото те водят битка за живота си. За тях е важно да ги накарат да се усмихнат и да им покажат, че не са сами в тази битка. Средствата ще се събират в специално разположени урни на територията на събитието и също така част от продажбата на рекламните материали за фестивала също ще отидат за благотворителност.

Мото клуб „Братя във вятъра“ Ви кани на своя рожден ден “VARNA ROCK ADVENTURE”. БЪДИ ТУК! БЪДИ РОК!

Още информация ще намерите на www.varnarockadventure.com и във Фейсбук-Varna Rock Adventure.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото