Въпросителни около барабаниста на SÓLSTAFIR

Sólstafir обявиха, че на предстоящото им европейско турне, което ще мине и през нас в края на февруари, зад барабаните няма да седи Guðmundur „Gummi“ Óli Pálmason, а Karl Petur Smith.
Не е много ясно обаче дали тази промяна няма да остане за постоянно – в Twitter акаунта на исландците се появи това съобщение:

което успя да разбуни духовете.

Засега останалите от бандата не са нито потвърдили, нито отрекли, че Gummi повече няма да бъде част от групата, а уклончиво отвръщат с обяснение, гласящо:

За жалост трябва да ви съобщим, че поради лични причини Gummi няма да свири с нас на предстоящите концерти в Европа. Ще ви помолим да оставите нещата така и ви предупреждаваме отсега, че ще стоим настрана от всякакви въпроси, теории и предположения по въпроса. Всичко ще бъде обяснено, когато му дойде времето, като за начало искаме да ви се похвалим, че си имаме прекрасен заместник – Karl Petur Smith.

Напомняме ви, че изключителните Sólstafir ще свирят в Mixtape 5 на 19. февруари по покана на BGTSC и Rawk ‘n Roll.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото