В продажба влизат билетите за ASPHYX

От днес са в продажба билетите за концерта на ASPHYX!

Билетите за концерта на холандските дет метъли Asphyx на 27 март 2016 г. в клуб Mixtape5 са в продажба от днес, 27 юли и са на ценови категории както следва: до 31 юли (включително) ще струват 25 лв., а след тази дата цената им ще е 30 лв.

Ценните хартийки могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), касите на Ticketlogic (книжарници Booktrading, FastPay), както и онлайн на: WWW.LIVEANDLOUD.NET

В деня на събитието входът ще струва 35 лв.

Името на Asphyx е сред легендите на дет метъл сцената в световен мащаб. Създадена в края на 80-те на миналия век, бандата е от силната вълна на дет метълa в неговия апогей, когато изгрява звездата на такива като Death, Cannibal Corpse, Morbid Angel и изобщо емблематичните за тежкия стил имена в САЩ и нейния отговор в Европа, който идва от шведската дет метъл сцена, водена от Carnage, Nihilist и по-късно Entombed, Grave, Dismember, At The Gates, англичаните Napalm Death и Bolt Thrower, Morgoth от Германия и холандците Pestilence, както и самите Asphyx.

След близо 30 годишна история Asphyx най-накрая ще направят самостоятелен концерт у нас! Шоуто им в България е по покана на Live&Loud, а датата е 27 март 2016г. Това ще е второто гостуване на бандата в България, след шоуто им на фестивала Loud преди 3 години.
Дълги години българските фенове на Asphyx следят бандата от дистанция, като малцина имаха шанса да ги гледат на живо и то само с кратък фестивален сет. Затова ние от Live&Loud работихме усилено в продължение на месеци, за да направим възможно идването на групата в София догодина.
Култовите холандци обещават да свирят дълъг сет, който включва много от класиките на бандата от осемте ѝ албума. Asphyx ще пристигнат у нас в състав: Martin van Drunen – вокали, Alwin Zuur – бас, Paul Baayens – китара, Stefan Hüskens – барабани. Лицето на групата Martin van Drunen е един от открояващите се вокалисти в екстремната сцена – мощно гърло с уникална бленда на гласа и специфична техника на реване – запазена марка „Martin van Drunen“. Лесно разпознаваемите му вокали знаем също и от първите издания на Pestilence, като заместник на Karl Willetts в Bolt Thrower през 90-те, от „all star“ проекта Hail Of Bullets и от участието му в Grand Supreme Blood Court!

Предстои обявяване на подгряващи групи и други подробности.

Asphyx 2015

  1. #1 написан от Анонимен (преди 4 години)

    Айде на билетитеее!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото