Утре CHILDREN OF BODOM ще влязат в студио

 Финските мелодет майстори CHILDREN OF BODOM съобщиха в социалната мрежа Instagram, че утре влизат в студио, за да започнат записи за следващия си, десети поред студиен албум. Наследникът на “I Worship Chaos“ ще излезе в края на тази година.  Групата ще запише изданието в собственото си Danger Johnny Studios, където са записани и последните им две творби. Продуцент ще бъде Mikko Karmila, който е дългогодишен сътрудник на Alexi Laiho и компания. 

 Относно музикална насока, Alexi споделя:

Не планираме тези неща, поне не съзнателно. Просто се случват. Поне за мен, единственият начин да създаваш музика е не да мислиш за това, а да вдъхнеш живот на песните си и да се надяваш, че хората ще ги харесат.

 До момента, Децата имат две гостувания на родна земя. Първото от тях се състоя на 19 април 2011 г., а второто на 13 ноември 2013 г., като и двете събития се проведоха в столичната зала “Универсиада“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото