URBAN GREY представиха новото си попълнение към състава

Освен с новите концерти през април групата ще ви зарадва с още една хубава новина. Urban Grey официално представиха новото си попълнение към състава. На китарата ще застане Камен Ангелов или както е по-познат на всички Stone Angel. За жалост с това идва и една лоша новина,  раздялата им с досегашният си китарист Васил Първановски, който е част и от ODD CREW.

Вижте какво сподели самата група за него и вече бившият им китарист Васил Първановски:

Поредицата от четири концерта на URBAN GREY в четири града на България през април е и своеобразно представяне на най-новият член в бандата- Stone Angel (Камен Ангелов).

 

Той е млад (20г.!), талантлив, супер мотивиран и способен да отнесе не една и две глави, когато свири на живо! Въпреки крехката си възраст, вече е натрупал солиден опит с бандите AMBER, VOICES AND FINGERS, BIG FAT LILY и SHEKY AND THE BLOOD RAIN, с които и все още свири.

 

С огромен респект и не малко съжаление, след 5 супер яки години, се налага да разделим пътищата си с нашият досегашен китарист и брат – Васил Първановски, китарист и на нашите любими приятели и бойни другари – ODD CREW.

 

Васко направи много за URBAN GREY. Прие да ни помогне в труден за нас момент, остана с нас колкото се налагаше и не пестеше сили по лайвове и записи, както за Крюто, така и за нас. Обстоятелствата и нуждата от развитие и на двете групи обаче, наложи търсенето на постоянен и отдаден изцяло на URBAN GREY китарист. Така попаднахме на Stone Angel и се надяваме всички съвсем скоро да разберете, че замяната е повече от равностойна. Нашите творчески и приятелски отношения с Васко ще продължат със сигурност, защото ние и ODD CREW отдавна сме едно семейство, но…така се случва. Понякога се взимат трудни решения, които са, надяваме се, най-добрите за всички. Искренно се надяваме да приемете с отворени обятия ..и уши новият член на бандата. Според нас той го заслужава напълно!! Дръжте здраво главите на раменете си! Машината URBAN GREY e смазана, настроена и готова да мачка!

 

10296854_10153179986759383_6000245579887566378_n

 

  1. #1 написан от no name (преди 9 години)

    Чакаме и успех….

  2. #2 написан от Анонимен (преди 8 години)

    Да живее рока!Да живее URBAN GREY

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото