UADA с концерт в София

Американската блек метъл сензация UADA ще посети София на 10 август. Това ще се случи по покана на Autumn Souls Of Sofia и Perfect Storm Events, а концертът е част от европейското турне на групата под надслов European Summer Tour 2024 “Till Death We Ride”.

UADA са сформирани през 2014 г. на „тихоокеанския северозапад“. Групата почти незабележимо издава първия си албум „Devoid of Light“ през 2016г. Това е албум, който според критиката е написан широко, класически и безкомпромисен, но преливащ от сила, душа и артистичност. Това е албум, който разширява значението на мелодичния блек метъл.

Две години по-късно идва „Cult of a Dying Sun“, с което групата се усъвършенства музикално и категорично излиза на сцената, като изпълненията и печелят също толкова признание, колкото и записите им. Групата е забелязана и започва да печели признание в ъндърграунд средите, където хората обикновено са доста критични и сдържани към всичко с етикета блек метъл.

През 2020 г. излиза „Djinn“. Амбициозен албум, който по естествен начин затвърждава позициите на групата, а артистичността на UADA достига нови измерения. Последният албум „Crepuscule Natura“ излезе в края на миналата година, а UADA се превърна в желана група за концерти и фестивали.

Билетите за шоуто им в България, вече са в продажба в системата на EpayGo и можете да си закупите от тук, както и от касите на Изипей е цялата страна.

Цената на билетите е 40 лева до 10 август. Мястото на събитието е Mixtape 5 и в деня на концерта и на врати, ако има налични, цената им ще бъде 50 лева.

Очаквайте информация за подгряващите групи.

Страница на събитието.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 месеца)

    Лудница…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото