„Цената да бъдеш себе си“- едноименната книга на група Sevi

10934384_908411212536864_1960299561_nКакто вече писахме скоро музикантите от група Sevi ще реализират нещо изключително нетипично, провокативно и интересно-книга!

По следите на групата е тръгнал авторът Николай Христов, който ще ви потопи и в най-дълбоките части на групата. Авторът ще ви принесе в една истинска история в света на музиката, търсейки отговорите на много въпроси.

Какво се случва зад пудрата, грима и светлините на прожекторите? Може ли една млада рок банда да се продуцира и менажира успешно сама, може ли да се успява само с авторска музика, или как се върви нагоре като посветиш целия си живот на изкуството? И каква е цената да останеш себе си?

Тези и много други отговори ще научите съвсем скоро! Освен това в книгата ще присъстват и мнения, на световноизвестни имена от музикалния бранш, с които създателите Светлана Близнакова и Рали Велинов са имали възможността да работят. Сред тях са Звезди от Ахат, Етиен Леви, Васко Кръпката и др.

Книгата „Цената да бъдеш себе си“ ще излезе по случай 5 годишнината на групата и това ще бъде нейната първа част. Sevi смятат на всеки 5 години да споделят откровено опита си с начинаещите музиканти, които тепърва навлизат  в дълбините на музикалния шоубизнес.

Съвсем скоро ще станат ясни подробностите около промоцията на книгата. Бъдете в очакване!

 1. #1 написан от Peter Pan (преди 6 години)

  Аз искам да се потопя в най-дълбоките части на Sevi!

  • #2 написан от 1 Stupid Dog (преди 6 години)

   Бих се изсрал в каскета на тоя евтин минет. Амин.

 2. #3 написан от Peter Pan (преди 6 години)

  Едноименната книга, която обаче не носи за заглавие името на групата. Световноизвестните имена на забравената българска естрада Етиен Леви и Васко Кръпката… Мале, ако в книгата има толкова бисери, колкото в прес рилийза, ще се снабдя с повече копия!

 3. #4 написан от pesho (преди 6 години)

  Peter Pan, не всеки има достъп до тълковен речник, не бъди груб… 😀

 4. #5 написан от Боби (преди 6 години)

  Абе как ще споделят опита си с млади музиканти,които тепърва навлизат,след като те самите са млади и тепърва навлизат…какъв опит имат и от къде са се взели??? смешници

 5. #6 написан от ITK (преди 6 години)

  По-жалка и невзрачна група не бях гледал/слушал скоро. По-добре да слушам аланис морисет, ебати….

 6. #7 написан от Игнат (преди 6 години)

  Абе, хора бе… Мен щеше да ме е срам да се явя пред хора след този фарс, а те милите толкова насероизно се взели, че ще ни занимават с жалките си особи на всеки 5 години! Е заради такива компаньонки никога няма да се оправи родната сцена и обикновените хорица ще предпочитат продукцията на Пайнер. Съвземете се бе СЕВИ това е трагедия! Не сте рок звезди за каквито се мислите!

 7. #8 написан от ЛелеМайко (преди 6 години)

  Какъв опит имате пък вие? Опази Боже никому неизвестна некадътна група да предава опит! Те хората не разбират кога приключвате и слизате от сцената вие книга ще пишете! Жалки смешници. А песничките ви са толкова покъртително тъпи. Цялата ви биография е изградена върху лъжа. За голямото европейско турне ли ще пишете в 3 италиански клуба? ЛелеМайко! НИМОА

 8. #9 написан от Милко Калайджиев (преди 6 години)

  пАзи Боже сляпо да прогледа….. УЖАСТ НЕК’ЪФ СА ТИЯ

 9. #10 написан от Tacitus (преди 6 години)

  Кофти авто-гол са си вкарали с тази книга. Какво ще разкажат в книгата ? Вие знаете за Rock’n’ Rolla колкото главния мюфтия за пънк рок движението през 80-те. Пишете за клубове …в колко клуба сте свирили преди да отворят Rock It през 2011.Клубен живот е имало преди да се сетите че ще се занимавате с музика.Изкарайте 20 години на сцената пък пишете. Освен това излизането на сцена с бермуди и сандали от Илиенци не е много Рок. Не ми ме иска да ги обиждам повече пиша това което виждам и чувам. Не съм музикант просто си карам мотора и слушам музика …. с нетърпение чакам новия сезон да ви мерна на някой събор донесете и малко книги да си купим по едно четиво.

 10. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 11. Коментари за тази публикация
В началото