Трябва ли BLACK SABBATH да изнесат последните си концерти заедно с Bill Ward?

 В 4-минутното видео по-долу може да видите и чуете какво мислят по въпроса
членовете на METAL ALLEGIANCE – David Ellefson (MEGADETH), Alex Skolnick (TESTAMENT), Mark Menghi и Mike Portnoy (ex-DREAM THEATER, THE WINERY DOGS).

 В скорошно интервю самият Bill уточни за пореден път, че е напълно способен да изнесе цял концерт с групата, въпреки това, че останалите й членове твърдят точно обратното. Той се оттегли от реюниъна на BLACK SABBATH през 2012-та и тогава другите загатнаха, че не е в добро здравословно състояние, за да записва и изнася концерти. Ето и какво каза самит той:

 Никога не съм бил в състояние, което да ми попречи да свиря на барабани. Тъжно е да чуя тези изявления, твърдящи, че съм неспособен да го направя.
 Когато съм в студиото, аз мога да свиря. Упражнявах някои неща. Установихме се през 2011-та. До август вече тренирах и се приготвях за това, което предстоеше. Трябва да се вземеш в ръце и да отидеш на турне и това изисква определени усилия. Започнах да влизам във форма за турнето. Изнасянето на концерти е съвсем различно от работата в студиото, затова и тренирах и се приготвях усилено.
 Никога умението ми да свиря на барабани не е било възпрепятствано, както и самото ми здраве. Доста съм изнервен заради тези изявления и всичко, което се случва.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото