TRIVIUM с лайвстрийм концерт на живо

Орфей Мюзик съобщава: TRIVIUM представят: A Light or A Distant Mirror, глобален лайвстрийм концерт.

В петък, на 10 юли в 4:00PM ET (23:00 ч. бел. Прев.), TRIVIUM, кралете на стрийминга, които прегръщат изкуството на лайвстрийминга от години, ще проведат първото си шоу на живо след априлското издание на новия албум What The Dead Men Say.

Това ще бъде чисто нова продукция и визуалното шоу в стил арена ще се излъчва глобално от Full Sail Live, мястото на арт събитието и излъчването е във Full Sail University в родния град на бандата Орландо, Флорида. TRIVIUM ще направят дебюта на ново шоу на сцена, което е свързано с визуализации от новия албум и ще представят песни от него на сцената за първи път.

Предварителното празненство ще стартира в 3:00PM ET (22:00 ч. бел.рев.) и ще включва домакина на събитието Terry Bezer от шоуто Mosh Talks на Knotfest.com, който ще води зрителите през интервюта, клипове от седмицата преди продукцията и подгряване в началото от английската банда от Ридинг, Sylosis.

Билетите за събитието са на цената на $9 и са налични на live.trivium.org от 25 юни @ 12:00PM ET.

Ексклузивен лимитиран мърчандайз и ВИП промоционални пакети могат да бъдат закупени на https://store.trivium.org

Част от приходите от шоуто ще отидат в полза на музикалната терапевтична програма в неправителствената болница за деца Orlando Health Arnold Palmer.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото