Участието на MOTLEY CRUE на тазгодишното издание на фестивала Rock in Rio може би беляза последния път, когато ще излязат на една сцена с METALLICA.

Барабанистът Tommy Lee не можа да устои на възможността да се заяде със стария си враг Lars Ulrich. Малко след като бандите приключиха участието си във фестивала, Lee влезе в Twitter, за да обиди Ulrich с генератор за картинки, създаден за промотиране на филма Straight Outta Compton“ – биографична драма на режисьора F. Gray Gray за възхода и падението на калифорнийската хип-хоп група NWA. Генераторът позволява на потребителите да вмъкнат снимка и дума и показва какво не умее да прави“ потребителя. Lee го използва, за да се подиграе с Ulrich, като осмее уменията му с барабаните и написа „straight outta tempo“.

 Враждата между музикантите датира от години. В последно време обаче изглеждаше, че конфликтът се е поохладил, Ulrich дори гостува в радио шоуто на Nikki Sixx „Sixx Sense“.

От една страна изглежда малко вероятно, че нещо толкова глупаво като една картинка ще постави началото на нова вражда. От друга страна обаче, ако някой от METALLICA реши да отговори в същия дух, Straight Outta Somewhere генераторът е все още активен.

untitled