Tom Searle от ARCHITECTS напусна този свят на 28 години

Tom Searle

 Около 12 минути след полунощ на 20 август, китаристът и съосновател на британската метълкор банда ARCHITECTS е починал след тригодишна борба с рака. Това съобщи в социалните мрежи неговият брат близнак и барабанист на групата Dan Searle. Доста от феновете им са забелязали, че през последните година и три месеца Tom е бил заместван на редица концерти. Това се дължи на факта, че той е претърпял редица операции в борбата си с рака.

 Dan споделя, че въпреки ситуацията в която се е намирал, брат му е давал всичко от себе си и е използвал и последната си капка сила, за да продължи напред с ARCHITECTS. Последните два концерта на Tom с групата са на тазгодишните издания на Rock Am Ring и Rock Im Park. През последните два месеца от живота си, борейки се с всичко което има, за да превъзмогне болестта веднъж завинаги, нещата са започнали да се подобряват, но за нещастие през последните две седмици изведнъж всичко се е влошило значително.

 ARCHITECTS ще продължат с концертите и ще завършат турнето в подкрепа на актуалния им албум “All Our Gods Have Abandoned Us“. Дали след това, те ще продължат да издават нова музика, предстои да разберем.

 Аз и Tom свирим заедно от 13 годишни и ARCHITECTS са подобрената версия на тази група, която започнахме тогава. Да се преструвам, че Tom не беше сърцето на групата, значи да покажа пълна липса на респект спрямо талантът, който той беше. Тази група никога няма да бъде същата и това не може да бъде отречено.

 Цялото изказване от Dan Searle може да прочетете на този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото