Поради лични причини групата взе своето решение да се раздели с досегашния си вокалист в лицето на Александър Калпакчиев, който направи официално и последно изявление на тяхната страница.

Тук може да прочетете това, което сподели Александър10441269_385471148305783_108926430151721869_n

Скъпи приятели, От самото начало и много положен труд извоювахме това, което малцина успяха, а именно да покажем, че няма невъзможни неща на българската сцена и да покажем нови хоризонти макар и за краткото време от година и половина заедно.
По-рано днес групата се свърза с мен, за да ми съобщи, че продължава пътя си напред без мен и, че решението е общо.
Аз на свой ред съм длъжен да кажа, че въпреки непрофесионалното и нетактично отношение към мен и липса на комуникация, се радвам за прекараните моменти заедно с всичките членове – концертите, репетициите и всички планове взети заедно.
Пожелавам им успех с намирането на нов фронтмен и успех в техните начинания!

Алекс

Групата от своя страна продължава напред и на следващото си участие ще представи човека, който ще заеме новото място на вокал и фронтмен в групата. Първото им участие ще бъде на 01.11 в Перник- Бар Zinc, където ще подгряват двете румънски групи Krepuskul и Cremena. Очаквайте още новини от The Voice Within и за повече информация следете тяхната фейсбук страница.