THE CASUALTIES за пръв път в България

The Casualties live in SofiaТози есен София ще бъде Ню Йорк!

На 12 ноември 2016 година ще чуем и видим гласа на улицата, пристигащ директно от голямата ябълка, легендите – THE CASUALTIES. Датата е ексклузивна за нашият регион и е част от западноевропейското турне на бандата. Американските стрийт/хардкор пънк легенди идват по покана на Thirteen Gigs & Events и Wrong Events. Ню Йоркската четворка ще огласи София с гневните си политически текстове и ще покаже, че духът на пънка е все още жив.

THE CASUALTIES са гласът на онеправданите, отритнатите и уморените от празни илюзии хора на тази планета. Тези улични бойци са все още гневни, политически настроени и поддържат живи душата и сърцето на пънка. Скоро очаквайте информация за мястото и билетите.

Това е предначертаната цел на THE CASUALTIES, когато вокалистът Jorge Herrera създава бандата заедно с втория вокалист Colin през 1990. Родени в Ню Йорк, те са вдъхновени от уличният пънк на THE EXPLOITED, SEX PISTOLS и CHARGED GBH.

С новия си албум ‘ Chaos Sound’, THE CASUALTIES успешно възраждат стила и го издигат до нови висини с яката си визия и музика.

Пънкът бил мъртъв? На бандата никога не и е пукало за такива глупости. Ню Йоркските грамади отново дават глас на улицата с три юмрука пълни с невероятни парчета. В тези години на ограничения, корпоративно превземане на планетата и нарастващ гняв ‘Chaos Sound’ е албум на бунта, предаден чрез енергични рифове, лаещи вокали и тежка доза рок.

Очаквайте скоро информация за мястото и билетите на концерта.

Слушайте и се надигнете:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото