„Thanks. And Sorry: The Chuck Mosley Movie“ – филм за ex-вокалиста на FAITH NO MORE

chuck mosley - filmРежисьорът и музикант Drew Fortier анонсриа своя последен филмов проект – документален филм за починалия Chuck Mosley, вокалист в групите Faith No More, Bad Brains, Cement, Primitive Race Chuck Mosley. Филмът първоначално е замислен като разказ за легендарния певец и музикант, който в последствие се завръща, и Чък  се съгласява с проекта. Drew Fortier (Bang Tango, Zen From Mars) ще започне заснемането през тази година.

„Аз съм изключително развълнуван да разкажа историята на Чък“, казва Дрю, който също режисира“Атака на живота“: филмът „Bang Tango“, „Вярвам, че всички ще могат да получат нещо положително от завършения проект за това какво ще бъде филмът на Чък.

Филмът ще бъде продуциран от дългогодишния приятел на Чък – Douglas Esper, който също така работи и по книга за техния общ живот в студиото и по пътя.

Chuck почина неочаквано на 9 ноември 2017 година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото