Чуйте новия сингъл на русенците CLAYMORE

CLAYMORE се завръщат! Три години след втория си албум „Vengeance is Near“, Емил (бас и вокали), Мартин (китари), Цветелин (клавишни) и Камен (ударни) усилено работят по трети. Първият резултат от дейността им е сингълът „Hitchhiker Of The Storm. Той ще бъде част от новия диск на групата, който се очаква в края на 2017 година. В момента музикантите работят по материала в собственото си студио „MM Studio“. Пет композиции са вече готови.

В сингъла „Hitchhiker Of The Storm“, който можете да чуете по-долу, е използван мотив от известната народна песен „Притури се планината“. Версията, която ще влезе в новия албум, ще бъде с нов аранжимент и с участието на народна певица.

Tези, които искат да видят групата на живо, могат да го направят на 14-ти януари, когато CLAYMORE ще имат концерт във варненския клуб „Усмивка“ или на 28-ми, същия месец, в клуб „Disorder“, Свищов.

На бандата ѝ предстои и европейска обиколка с вече потвърдени дати в Чехия, Полша и Германия.

  1. #1 написан от Petar Angelov (преди 4 години)

    Mnogo dobro haresva mi vokalista mi e lichen priatel

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото