Членове на Hypocrisy и Carcass – гости в новия албум на Lock Up

Екстремната супергрупа Lock Up, в която участват вокалистът Tomas Lindberg (At The Gates, Nightrage), басистът Shane Embury (Napalm Death, Brujeria), барабанистът Nick Barker (ex-Cradle Of Filth ex-Dimmu Borgir) и китаристът Anton Reisenegger (Pentagram, Criminal),  ще издаде новия си албум – „Necropolis Transparent“ – на 1 юли чрез Nuclear Blast Records. Записите са осъществени в края на 2010 г. в HVR Studios в Ипсуич, Великобритания, мискирането е осъществено през януари. Албумът ще включва няколко гост участия от фронтмена на Hypocrisy и Pain(и някогашен вокалист на Lock Up – в първия албум) – Peter Tägtgren, както и Jeff Walker (Carcass, Brujeria). Shane Embury коментира:

Винаги съм искал Peter в третия ни албум, още от първите записи на бандата. Има някакъв извратен смисъл от гледна точка на трилогия, да отбележи участие в този албум. Гласът му много добре се съчетава с този на Tomas. Бих се радвал да учасва в повее песни, но нямахме много време, а и той самият беше страшно ангажиран с новия албум на Pain. Песните, в които той сложи гласа си, са много специални. А колкото до Jeff, чудесно е, че се събрахме отново. Записвахме албума с Andy Sneap и аз исках допълнителни вокали на някои от песните. Моят глас е твърде хардкор, а аз исках по-твърдо звучене на нещата. Така че се наложи да подкупя Jeff с любимата му бира и да го накарам да направи записите (смее се)!

Peter Tägtgren:

Страхотно е, че бандата отново е в действие и, че аз съм малка част от това. Този албум ще ви отвори нови дупки в тялото, хаха!

Jeff Walker:

Мисля, че би могло да се каже, че настоящата работа на Lock Up би направила напусналият ни Jesse Pintado повече от горд!

„Necropolis Transparent“ ще съдържа следните песни:

‘Brethren Of The Pentagram’
‘Accelerated Mutation’
‘The Embodiment Of Paradox And Chaos’ (Jeff Walker, бек вокал)
‘Necropolis Transparent’ (Tomas Lindberg и Peter Tägtgren вокали)
‘Parasite Drama’ (Jeff Walker, бек вокал)
‘Anvil Of Flesh’
‘Rage Incarnate Reborn’
‘Unseen Enemy’ (Jeff Walker, бек вокал)
‘Stygian Reverberations’
‘Life Of Devastation’
‘Roar Of A Thousand Throats’
‘Infiltrate And Destroy’
‘Discharge The Fear’ (Jeff Walker, бек вокал)
‘Vomiting Evil’
‘Stigmatyr’ (bonus track)
‘Through The Eyes Of My Shadow Self’ (
Tomas Lindberg и Peter Tägtgren вокали)
‘Tartarus’ (instrumental)

Песента ‘Life Of Devastation’ може да слушате на плеъра долу:

 1. #1 написан от DeadMistress (преди 10 години)

  Ооо , това трябва да се чуе !

 2. #2 написан от Grim Ravisher (преди 10 години)

  С нетърпение чакам и този албум, тази година ще се окаже много силна от гледна точка на дет/грайнд албуми.

 3. #3 написан от Владо (преди 10 години)

  супер година се очертава и откъм българската екстремна музика 🙂

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото